Tips till hundälskaren

Människans bäste vän sägs ju vara hunden och det tycker vi förstås är helt riktigt. Till er riktiga hundälskare ska vi idag ge er några roliga tips om saker och ting som har med våra vänner att göra.

Hund

Boktips för hundälskaren

Vi tänkte ge ett tips på en fin bok för hundälskaren. Den heter Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Det är en romantisk, humoristisk och varm berättelse om vad vi kan lära oss av våra älskade vänner. Här nedan redovisar vi lite av handlingen i boken:

”Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.”

Ovanstående sammanfattning som står i kursivstil är hämtat från en recension av boken som är skriven på Freestylehundar.se. Läs boken, man blir alldeles varm i hjärtat.

Accessoartips för hundälskaren

Ett lite lustigt tips kommer nu. Det är en accessoar som vi stötte på för någon vecka sedan. Det är en handväska som mer eller mindre precis ser ut som en riktig hund. Ett måste för en hundälskare som alltid, på ett eller annat sätt vill ha en liten vovve med sig. Handväskan har förstås även en bärsele i form av metallkedja, så att du kan bära den på axeln.

Himmelriket för hundälskaren

Ett himmelrike för hundälskaren, ja så beskriver Göteborgsposten det när man pratar om My Dog-mässan som är en del av Svenska mässan. Mässan som hålls i Göteborg, lockade vid 2014-års mässa närmare 10 000 hundar med tillhörande hussar och mattar. Detta var den åttonde gången det arrangerades och där på plats så bjöds hundägarna bland annat på hundteater, uppvisning av räddningshundar och där utsågs även Göteborgs charmigaste vovve. Har du missat detta så måste du absolut boka in nästa års mässa i din kalender.